ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Βαφές Αυτοκινήτου - Φανοποιία Τρίκαλα


Το Φανοποιείο μας “ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της επισκευής αυτοκινήτων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη, υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και μία έμπειρη και καλά ενημερωμένη ομάδα, μπορούμε να αναλάβουμε κάθε εργασία που αφορά το χώρο του βαφείου και του φανοποιείου, και σας εγγυόμαστε για την άμεση παράδοση του αυτοκινήτου σας αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Είμαστε δίπλα σας για να αποκαταστήσουμε άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε φθορά έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητό σας, είτε στο χρώμα λόγω ζημιάς ή ατυχήματος, είτε εξαιτίας της πάροδο του χρόνου.
 

 


 

 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό
αναλαμβάνουμε εργασίες βαφής αυτοκινήτου, εργασίας φανοποιίας, αναπαλαίωση αυτοκινήτων καθώς και το γυάλισμά τους.

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες φροντίδας ατυχήματος και επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων και αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση ζημιών μέσω ασφαλιστικών εταιρειών.

Στόχος μας είναι το αυτοκίνητό σας μετά το πέρας των εργασιών να είναι σαν καινούριο. Η πολυετής πείρα μας, το κύρος μας και η συνέπειά μας απέναντι στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας σας εξασφαλίζουν υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών.

 

 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του φανοποιείου μας στα Τρίκαλα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.