ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

 
 
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ
ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | Βαφές Αυτοκινήτου - Φανοποιία Τρίκαλα


Σε περίπτωση τρακαρίσματος το φανοποιείο μας “ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, αναλαμβάνει την επιδιόρθωση του αυτοκινήτου σας και την επαναφορά του στην αρχική εργοστασιακή του μορφή όταν οι συνθήκες είναι εφικτές.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την επισκευή και φανοποιία όλων των τύπων αυτοκινήτων, με άριστα μηχανήματα, που εγγυώνται ένα άψογο αποτέλεσμα.

Πραγματοποιούμε την αποκατάσταση κάθε ζημίας, από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη ενημερώνοντας πάντα τον πελάτη για όλα τα στάδια της επισκευής - φανοποιίας και το αντίστοιχο κόστος. 
 

 


 

 
 
ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ
σπασμένα κομμάτια - πλαστικά ανταλλακτικά και αξεσουάρ με την διαδικασία της θερμοκόλλησης και μπορούμε να αναλάβουμε την επισκευή βαθουλωμάτων μέχρι και κάθε μεγέθους ζημιάς φανοποιίας.

Όλες οι εργασίες αποκατάστασης του οχήματός σας πραγματοποιούνται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που έχει πάντα ως στόχο την άμεση εξυπηρέτησή σας και το άψογο αποτέλεσμα. 

Προκειμένου να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, το φανοποιείο μας, αναλαμβάνει την διεκπεραίωσης ζημιών μέσω ασφαλιστικών εταιρειών.

Σε εμάς, το όχημά σας βρίσκεται σε χέρια ειδικών που ασχολούνται καθημερινά με την αποκατάσταση κάθε οχήματος.

 

 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του φανοποιείου μας στα Τρίκαλα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.