ΒΑΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

 
 
ΒΑΦΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ | Βαφές Αυτοκινήτου - Φανοποιία Τρίκαλα


Είτε έχετε πάθατε κάποιο ατύχημα, είτε το χρώμα του αυτοκινήτου σας έχει φθαρεί από την πάροδο του χρόνου, επισκεφτείτε το φανοποιείο μας και σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Διαθέτοντας πλήρως εξοπλισμένο βαφείο αυτοκινήτων, το φανοποιείο μας “ΛΟΥΓΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ” το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, είναι κοντά σας και σας προσφέρει υπηρεσίες βαφείου στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.
 

 


 

 
 
ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ
για την άψογη και αψεγάδιαστη βαφή του αυτοκινήτου σας και σας το παραδίδουμε σαν καινούριο. Πραγματοποιούνται πάσης φύσεως εργασίες βαφής οχημάτων όπως:
  Ολική βαφή αυτοκινήτου
  Βαφή όλων των τμημάτων, ανταλλακτικών και αξεσουάρ
  Μερική ή τοπική βαφή 
  Αναζωογόνηση του χρώματος 
  Επικάλυψη γρατζουνιών στο χρώμα του αυτοκινήτου σας 
  Βαφή ζαντών αυτοκινήτου
 
Τα χρώματα και γενικότερα τα υλικά που χρησιμοποιεί το προσωπικό μας για το βάψιμο του αυτοκινήτου σας είναι άριστης ποιότητας και προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα με διάρκεια στο χρόνο.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε χαμηλές τιμές.

 

 
 
 
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του φανοποιείου μας στα Τρίκαλα για να σας εξυπηρετήσουμε σχετικά με οτιδήποτε χρειάζεστε για το όχημά σας, ενώ για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.